NATIONALE DATABASE PERSONEELSVERLOOP IN NEDERLAND

help je mee?

Tel. 030 69 13 321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Personeelsverloop in Nederland

De pagina(‘s) over personeelsverloop op onze website zijn populair. Ze worden zeer vaak bezocht. Heb jij ook de personeelsverloop calculator gebruikt? Of heb je gelezen over vermijdbaar en onvermijdbaar verloop?

Personeelsverloop is uitermate vervelend. Het kan zelfs ten koste gaan van klanttevredenheid en kost altijd onnodig veel geld.

We weten dat concrete cijfers over het verloop in Nederland per branche, per bedrijfsomvang en ook per jaar of kwartaal erg gewild zijn. En daarom hebben we deze pagina aan onze website toegevoegd.

Help ook jij vakgenoten en andere bezoekers?

Ben je bereid om het percentage personeelsverloop van jouw organisatie te delen zodat we de bezoekers kunnen vertellen wat gemiddelden zijn van het personeelsverloop in Nederland? Gebruik eventueel deze rekentool.

Daar hebben andere bezoekers maar ook jijzelf profijt van. Je kan dan namelijk zien per branche, per bedrijfsomvang en per sector hoe hoog of laag het actuele percentage personeelsverloop in Nederland is.

Automatisch updates ontvangen over het personeelsverloop in Nederland?

Wil je een paar keer per jaar automatisch het gemiddelde percentage van het personeelsverloop in Nederland ontvangen? Vul dan rechts je e-mailadres in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

PS: Jouw e-mailadres is NIET gekoppeld aan de gegevens die je aan ons geeft zodat jouw privacy en die van andere bezoekers en organisaties die meewerken aan de Nationale Database Personeelsverloop Nederland gewaarborgd blijft.

Doe je mee?

Abonneer je hieronder op updates en trends over het actuele verloop in Nederland.

Via deze link kom je bij de personeelsverloopcalculator. Door een paar gegevens in te vullen, bereken je meteen het actuele verlooppercentage van jouw organisatie.

Scroll naar boven