LEER VAN DE FEEDBACK VAN VERTREKKENDE MEDEWERKERS

Begin vandaag nog

Tel. 030 69 13 321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Waarom een Exit Vragenlijst (Off-boarding Enquête) Onmisbaar is

Afscheid nemen is nooit makkelijk, maar het is een essentieel onderdeel van het werkproces. Wanneer een medewerker jouw organisatie verlaat, biedt dit een unieke kans om waardevolle inzichten te verzamelen over je werkomgeving, managementstijl en bedrijfscultuur. Onze exit vragenlijst is speciaal ontworpen om je te helpen de ervaring van vertrekkende medewerkers te begrijpen en te verbeteren.

Het vertrek van een medewerker kan vaak worden gezien als een verlies, maar het is ook een kans. Het biedt een mogelijkheid om te leren en te verbeteren. Off-boarding enquêtes zijn onmisbaar want ze helpen je bij het identificeren van mogelijke problemen of gebieden die verbetering behoeven. Waardoor je beter in staat bent om een positieve werkomgeving te creëren voor je huidige en toekomstige medewerkers.

Aanpak Exit Vragenlijst

Wij geloven dat een succesvol off-boarding proces net zo belangrijk is als on-boarding. Onze enquêtes zijn zorgvuldig samengesteld waardoor je relevante feedback kan verzamelen over alle aspecten van de werkervaring van een medewerker, van de dagelijkse werkzaamheden tot de interactie met collega’s en leidinggevenden. We helpen je bij het analyseren van de resultaten en het implementeren van veranderingen op basis van de ontvangen feedback.

Belangrijkste Kenmerken Exit Vragenlijst

  • Anoniem en vertrouwelijk: Wij zorgen ervoor dat de antwoorden van je medewerkers anoniem en vertrouwelijk worden behandeld, zodat ze zich vrij voelen om eerlijke en open feedback te geven.
  • Gemakkelijk in te vullen: Onze enquêtes zijn ontworpen om gemakkelijk en snel in te vullen te zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de diepgang en kwaliteit van de feedback.
  • To-the-point rapportage: Wij bieden rapportages die je 24/7 inzicht geven in trends, patronen en gebieden die aandacht nodig hebben.
  • Actiegerichte inzichten: Wij helpen je niet alleen bij het verzamelen van feedback, maar ook bij het vertalen van deze feedback. Zodat je met concrete acties je organisatie kunt verbeteren.

Neem vandaag nog de eerste stap

Start vandaag nog met het verbeteren van je off-boarding proces. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze off-boarding enquêtes. Dan vertellen we hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een betere werkomgeving voor iedereen.

Benieuwd geworden?

Ontvang een voorstel met daarin:

  • Een duidelijke uitleg over de aanpak
  • Een overzicht van de vragen die aan bod komen
  • Een duidelijke planning met daarin alle stapp voor betrouwbaar onderzoek
  • Een prijsoverzicht
  • Eventuele meeropties
Scroll naar boven