Medewerkersonderzoek met BusinessWise

MEDEWERKERSTEVREDENHEIDSONDERZOEK

succes creëer je samen

Tel. 030 69 13 321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Medewerkerstevredenheidsonderzoek – succes creëer je samen

Wil jij weten wat er speelt in jouw organisatie? Wil je een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) dat betrouwbare inzichten geeft in wat er goed gaat en wat beter kan?

En wil jij dat jouw medewerkers (nog) beter kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie?

Luister dan naar de feedback en ideeën van je medewerkers. Want succes in jouw organisatie bereik je niet alleen, dat doe je samen.

Benieuwd hoe alles werkt?

of

We kijken verder dan alleen de cijfers

BusinessWise kijkt verder dan rapportcijfers. Wij gaan op zoek naar wat er werkelijk speelt in jouw organisatie. Naar wat medewerkers nodig hebben om klanten of cliënten succesvoller te helpen.

Daar waar het traditionele medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) focust op wat er fout gaat, halen wij ook boven water wat er wel goed gaat, waar medewerkers trots op zijn en waar ‘energie’ zit.

Op die manier activeren wij medewerkers en leidinggevenden om het succes van jouw organisatie verder te vergroten.

Benieuwd geworden?

Ontvang een voorstel met daarin:

  • Een duidelijke uitleg over onze aanpak
  • Een uitgebreid overzicht van mogelijke thema’s
  • Een duidelijke planning met daarin alle stappen
  • Aandachtspunten voor betrouwbaar onderzoek
  • Extra onderzoeksopties
  • Mogelijkheden om medewerkers te activeren
  • Alle prijzen

Medewerkerstevredenheidsonderzoek dat medewerkers activeert

Het levert enorm veel op als medewerkers én leidinggevenden in jouw organisatie geactiveerd worden om te ontdekken wat zij zelf bijdragen aan wat er goed gaat of misschien niet helemaal lekker loopt.

Daardoor is niet alleen het onderzoeksbureau actief maar gaat ook een flink aantal van jullie medewerkers en leidinggevenden onderzoeken.

Is dat niet de essentie van een betrokkenheidsonderzoek of een medewerkerstevredenheidsonderzoek: een onderzoek dat je ook echt samen doet?

Om vervolgens samen in de opvolging aan successen te werken.

Varianten van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek

De uitdagingen waar jouw organisatie voor staat, zijn vele malen complexer dan voorheen. De traditionele aanpak van medewerkerstevredenheidsonderzoek is niet meer toereikend om duidelijk te maken wat er werkelijk speelt en wat er nodig is om te verbeteren.

‘One size fits all’ medewerkerstevredenheidsonderzoek voldoet niet meer

Om die reden hebben we allerlei varianten ontwikkeld die goed passen bij jouw organisatie, vraagstukken en situatie.

Als je maar één of twee thema’s wilt onderzoeken of als er een vraagstuk speelt dat normaal niet in een medewerkersonderzoek aan bod komt, kijk dan naar ons themaonderzoek.

Wat zijn de vier essentiële ingrediënten voor een effectieve opvolging van jouw medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Download ons Whitepaper en ontdek waarom de opvolging van een medewerkerstevredenheidsonderzoek zo vaak verzandt en de animo voor het volgende onderzoek afneemt!

Wat klanten over ons zeggen

Een activerende opvolging

“Binnen een aantal weken waren de eerste resultaten zichtbaar, en als een olievlek zijn we nu ons gedrag aan het veranderen. Opvallend was dat de grote groep deelnemers zelf het eigenaarschap hiervoor voelde en niet zat te wachten op een interventie vanuit het MT.” 

Ruud Plu
Directeur / Bestuurder Intrakoop

Ja, ik wil ook werken aan succes!

Ina G.
Ina G.
1700654781
Ik heb BusinessWise en mijn cp ervaren als professioneel, vakkundig en vooral niet oordelend. Mijn cp heeft ons meegenomen in hoe je oordeelsvrij verdiepende vragen kunt stellen. De technische kant is goed verlopen en de varianten hoe je de rapportages wilt hebben, zijn uitgebreid en op maat. Kortom een prima organisatie om mee samen te werken wanneer je een mederwerkersonderzoek wilt laten plaatsvinden in je organisatie
Helma W.
Helma W.
1684762868
Het medewerkersonderzoek door BusinessWise kenmerkte zich door een duidelijke planning die ook goed nageleefd werd.Daarnaast was de begeleiding door de consultant Eric Fleurbaay, erg prettig. Hij heeft veel tijd en aandacht gestoken in de voorbereiding door met betrokkenen te praten over de organisatie om zo te achterhalen welke vragen er gesteld moesten worden in het onderzoek. Tijdens het gehele proces word je verder ondersteund met voorbeelden etc. voor de communicatie naar de medewerkers. De opgeleverde rapportages waren helder en de terugkomsessie met de medewerkers om de resultaten te bespreken en nader te duiden was erg waardevol. Ik heb veel van de manier van het communiceren op een positieve manier van Eric geleerd en met mij hopelijk de gehele organisatie. Ik kan BusinessWise dan ook zeker aanraden.
Barbara De B.
Barbara De B.
1673875003
Business Wise is een betrouwbare en flexibele partner om mee samen te werken. Eric geeft goede adviezen en reflecteert op de situaties die spelen in het hier en nu. De methodiek om zelf actief aan de slag te gaan met "onderzoeken" spreekt ons erg aan. De back-office oftewel Menno schakelt snel en rapportages zijn duidelijk.
Bram B.
Bram B.
1662100957
Met hulp van BusinessWise heeft Intrakoop een mooie stap voorwaarts kunnen maken in het ontwikkelen van haar organisatiecultuur. Zaken als 'elkaar (durven) aanspreken', 'gedegen afspraken maken met elkaar én opvolgen', etc. stonden op de agenda en daar plukken we tot op de dag van vandaag met elkaar de vruchten van. Uitermate professioneel, maar tevens met veel humor. Eric Fleurbaaij heeft laten zien dat hij óók in online (groep)sessies zijn mannetje staat. Als management team laten wij ons ook graag begeleiden door BusinessWise. Keep up the good work!
Ismail K.
Ismail K.
1662016085
Klantvriendelijke en professionele ondersteuning gekregen bij ons onderzoek. Eric en Menno waren altijd bereikbaar en hebben ons enorm geholpen met hun ondersteuning. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Agnes K.
Agnes K.
1661889167
In een groot medewerkersonderzoek op een hele fijne manier samengewerkt, meedenkend en aansluitend bij de cultuur.
Albert V.
Albert V.
1660906174
BusinessWise heeft ons als bedrijf Twence 4 x uitstekend geholpen met het uitvoeren van een medewerkersonderzoek. Juist het maatwerk, creativiteit en rapportages springen er kwalitatief uit.
Sandra J.
Sandra J.
1660905525
Wij hebben Business Wise ingezet voor een Medewerkersonderzoek voor onze organisaties. De consultant welke onze contactpersoon was is zeer deskundig. In de opvolging van het onderzoek kwam dit tot uiting in een maatwerk aanpak voor de organisatie en professionele begeleiding in het vervolg en gedegen advies. De werkwijze van Business Wise is professioneel, persoonlijk, de planningen werden gehaald en de uitvoering is goed. Deze partij is zeker aan te bevelen om in te zetten voor de organisatie.
Foeke E.
Foeke E.
1652878930
Als bedrijf hebben nu ruim anderhalf jaar ervaring met BusinessWise en ik ben uitermate tevreden over de manier waarop "zij" in alle veiligheid en op een professionele wijze ons de spiegel hebben voorgehouden.
Bahram B
Bahram B
1652866772
Eric delivers a custom made approach. What I mostly appreciate is that Eric's approach is based on objectiveness, the individual's/team's wish(es) and is not coloured by anyone's wish in particular a/o the contractor (opdrachtgever).
eric W.
eric W.
1505715046
Geweldig gemotiveerde proffesionals die de hiërarchie van een bedrijf door observatie kan veranderen.
Geert en Ronkje D.
Geert en Ronkje D.
1505647581
Geweldig bedrijf met gepassioneerde professionals, die grote vakkennis koppelen aan een grote drang naar constant innoveren.
Eric S.
Eric S.
1505641757
Een verrassende aanpak van het oude onderzoek naar medewerkerstevredenheid, maar dan echt anders. De medewerkers spelen een belangrijke rol binnen deze methode.Wij van de Werkvloer merken dus dat er nu echt wat gebeurt.
Petrice B.
Petrice B.
1504981443
×
js_loader
Scroll naar boven