DOORLOPEND
MEDEWERKERSTEVREDENHEIDSONDERZOEK

nieuwe mogelijkheden om te activeren

Tel. 030 69 13 321 / Plan hier een demo

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Afdelingen en organisatieonderdelen hebben altijd hun eigen specifieke speerpunten en thema’s. Daarom kiezen klanten steeds vaker voor een doorlopend medewerkerstevredenheidsonderzoek (ook wel continu medewerkerstevredenheidsonderzoek).

Zo werkt het

 • Bij doorlopend medewerkerstevredenheidsonderzoek kunnen individuele afdelingen of organisatieonderdelen volgens hun timing deelnemen.
 • De inhoud van het onderzoek wordt op maat samengesteld. Zo kunnen enkele organisatiebrede thema’s aan bod komen maar vooral ook die onderwerpen en vragen die voor specifieke afdelingen actueel en belangrijk zijn.
 • Enkele dagen na de meting kunnen de uitkomsten al in de teams aan bod komen om samen te leren van de inzichten en naar aanleiding daarvan gezamenlijk actie te nemen.
 • We bieden professionele ondersteuning voor management én teams: van gespreksbegeleiding tot en met activerende interventies gericht op het vergroten van leer- en verbeterkansen terwijl het team met elkaar aan het werk is.

De voordelen

 • Een helder beeld per organisatieonderdeel, afdeling of team maar ook duidelijke inzichten op organisatieniveau.
 • Eigenaarschap en tempo: een groter draagvlak en momentum om snel na het onderzoek samen aan de slag te gaan.
 • Uitermate geschikt voor kleine(re) teams waarover in de traditionele aanpak niet gerapporteerd werd i.v.m. de geringe omvang.
 • Geeft HRM functionarissen de kans om teams en afdelingen vraaggestuurd op specifieke onderwerpen te ondersteunen.
 • Frequenter feedback verzamelen vergroot het leervermogen in jouw organisatie en gaat er voor zorgen dat inzichten steeds beter omgezet worden naar blijvende verbeteringen.
 • Benieuwd naar de mogelijkheden?
 • Ben je benieuwd naar de manier waarop we binnen jouw organisatie teams en afdelingen kunnen laten stilstaan bij wat er goed gaat en bij wat er beter kan? Voor henzelf, voor hun team, afdeling en de organisatie? Of heb je vragen naar aanleiding van de informatie hierboven? We adviseren je graag over wat in jouw geval het beste werkt.

Benieuwd geworden?

Na je aanvraag bellen we om je een paar vragen voor te leggen zodat we weten welke informatie het beste bij jouw situatie past.

Ontvang een voorstel met daarin:

 • Een duidelijke uitleg over onze aanpak
 • Een uitgebreid overzicht van mogelijke thema’s
 • Een duidelijke planning met daarin alle stappen
 • Aandachtspunten voor betrouwbaar onderzoek
 • Extra onderzoeksopties
 • Mogelijkheden om medewerkers te activeren
 • Alle prijzen
Ina G.
Ina G.
1700654781
Ik heb BusinessWise en mijn cp ervaren als professioneel, vakkundig en vooral niet oordelend. Mijn cp heeft ons meegenomen in hoe je oordeelsvrij verdiepende vragen kunt stellen. De technische kant is goed verlopen en de varianten hoe je de rapportages wilt hebben, zijn uitgebreid en op maat. Kortom een prima organisatie om mee samen te werken wanneer je een mederwerkersonderzoek wilt laten plaatsvinden in je organisatie
Helma W.
Helma W.
1684762868
Het medewerkersonderzoek door BusinessWise kenmerkte zich door een duidelijke planning die ook goed nageleefd werd.Daarnaast was de begeleiding door de consultant Eric Fleurbaay, erg prettig. Hij heeft veel tijd en aandacht gestoken in de voorbereiding door met betrokkenen te praten over de organisatie om zo te achterhalen welke vragen er gesteld moesten worden in het onderzoek. Tijdens het gehele proces word je verder ondersteund met voorbeelden etc. voor de communicatie naar de medewerkers. De opgeleverde rapportages waren helder en de terugkomsessie met de medewerkers om de resultaten te bespreken en nader te duiden was erg waardevol. Ik heb veel van de manier van het communiceren op een positieve manier van Eric geleerd en met mij hopelijk de gehele organisatie. Ik kan BusinessWise dan ook zeker aanraden.
Barbara De B.
Barbara De B.
1673875003
Business Wise is een betrouwbare en flexibele partner om mee samen te werken. Eric geeft goede adviezen en reflecteert op de situaties die spelen in het hier en nu. De methodiek om zelf actief aan de slag te gaan met "onderzoeken" spreekt ons erg aan. De back-office oftewel Menno schakelt snel en rapportages zijn duidelijk.
Bram B.
Bram B.
1662100957
Met hulp van BusinessWise heeft Intrakoop een mooie stap voorwaarts kunnen maken in het ontwikkelen van haar organisatiecultuur. Zaken als 'elkaar (durven) aanspreken', 'gedegen afspraken maken met elkaar én opvolgen', etc. stonden op de agenda en daar plukken we tot op de dag van vandaag met elkaar de vruchten van. Uitermate professioneel, maar tevens met veel humor. Eric Fleurbaaij heeft laten zien dat hij óók in online (groep)sessies zijn mannetje staat. Als management team laten wij ons ook graag begeleiden door BusinessWise. Keep up the good work!
Ismail K.
Ismail K.
1662016085
Klantvriendelijke en professionele ondersteuning gekregen bij ons onderzoek. Eric en Menno waren altijd bereikbaar en hebben ons enorm geholpen met hun ondersteuning. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Agnes K.
Agnes K.
1661889167
In een groot medewerkersonderzoek op een hele fijne manier samengewerkt, meedenkend en aansluitend bij de cultuur.
Albert V.
Albert V.
1660906174
BusinessWise heeft ons als bedrijf Twence 4 x uitstekend geholpen met het uitvoeren van een medewerkersonderzoek. Juist het maatwerk, creativiteit en rapportages springen er kwalitatief uit.
Sandra J.
Sandra J.
1660905525
Wij hebben Business Wise ingezet voor een Medewerkersonderzoek voor onze organisaties. De consultant welke onze contactpersoon was is zeer deskundig. In de opvolging van het onderzoek kwam dit tot uiting in een maatwerk aanpak voor de organisatie en professionele begeleiding in het vervolg en gedegen advies. De werkwijze van Business Wise is professioneel, persoonlijk, de planningen werden gehaald en de uitvoering is goed. Deze partij is zeker aan te bevelen om in te zetten voor de organisatie.
Foeke E.
Foeke E.
1652878930
Als bedrijf hebben nu ruim anderhalf jaar ervaring met BusinessWise en ik ben uitermate tevreden over de manier waarop "zij" in alle veiligheid en op een professionele wijze ons de spiegel hebben voorgehouden.
Bahram B
Bahram B
1652866772
Eric delivers a custom made approach. What I mostly appreciate is that Eric's approach is based on objectiveness, the individual's/team's wish(es) and is not coloured by anyone's wish in particular a/o the contractor (opdrachtgever).
eric W.
eric W.
1505715046
Geweldig gemotiveerde proffesionals die de hiërarchie van een bedrijf door observatie kan veranderen.
Geert en Ronkje D.
Geert en Ronkje D.
1505647581
Geweldig bedrijf met gepassioneerde professionals, die grote vakkennis koppelen aan een grote drang naar constant innoveren.
Eric S.
Eric S.
1505641757
Een verrassende aanpak van het oude onderzoek naar medewerkerstevredenheid, maar dan echt anders. De medewerkers spelen een belangrijke rol binnen deze methode.Wij van de Werkvloer merken dus dat er nu echt wat gebeurt.
Petrice B.
Petrice B.
1504981443
×
js_loader
Scroll naar boven