ABONNEER JE OP ONZE NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips en oefeningen

Tel. 030 69 13 321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Nieuwsbrief … nou ja ‘nieuwsbrief’ ….

Zo’n traditionele nieuwsbrief is het niet

We willen je graag aanzetten tot anders denken én doen. We willen andere zienswijzen aanreiken. En ook gaan we proberen of we jou wat kunnen laten experimenteren :-)

Experimenteren om eens iets te onderzoeken tijdens een vergadering of te observeren wat er tussen mensen in de organisatie gebeurt.

We helpen je om patronen in teams of in de organisatie te herkennen. Helpende patronen maar zeker ook niethelpende patronen!

Ook hebben we whitepapers of miniboekjes die we in de nieuwsbrief onder de aandacht zullen brengen. Allemaal bedoeld om je andere perspectieven op alledaagse vraagstukken van teams en organisaties aan te reiken.

En hoevaak per jaar komt de nieuwsbrief uit?

Erm ..tja, we mikken op vier of vijf keer per jaar. En het is eerlijk gezegd telkens weer de vraag of dat lukt :-) Het is in ons dagelijkse werk behoorlijk druk dus …. we doen ons best. Het schrijven van de nieuwsbrief gebeurt namelijk náást het werk.

Dus …. als je interesse gewekt is, laat dan hieronder je e-mailadres achter. We gebruiken je e-mailadres alleen voor de nieuwsbrief.

header

Nieuwsbrief
Scroll naar boven