Identiteit BusinessWise: waar staan we voor

ONZE IDENTITEIT

waar we voor staan

Tel. 030 69 13 321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Wat ons als bureau en adviseurs typeert

We zijn een open en eerlijk bedrijf met een minstens zo eerlijke passie voor het slagvaardiger maken van onze klanten.
Hieronder hebben we samengevat wat we belangrijk vinden en waar we in geloven.

Persoonlijk

Bij ons draait het om mensen. Mensen die op een open en eerlijke manier zoeken naar resultaten die het verschil maken.

Oprecht betrokken

Om onze klanten te helpen zullen we de kern van hun organisatie moeten leren kennen. Daarom verdiepen we ons in iedere klant. Het resultaat is een onderzoek dat helemaal aansluit op de specifieke situatie van de klant. Juist daardoor prikkelt en confronteert het op die onderdelen die belangrijk zijn.

Verrijkend

Wij creëren waarde voor onze klanten. Omdat we altijd gericht zijn op het leveren van resultaat dat er echt toe doet. Nadat de resultaten uit onze onderzoeken zijn verkregen, doen wij er alles aan om merkbare impact te leveren. We denken niet gauw aan meerwerk. Eerder aan meerwaarde.

Gelijkwaardig

De relatie met onze klanten is in onze ogen altijd gelijkwaardig. We hebben immers hetzelfde doel voor ogen. Vanuit gelijkwaardigheid durven we te confronteren zonder dat we oordelen. We zijn eerlijk, niet normatief en kennen geen verborgen agenda’s.

Maatwerk

In alles wat we doen is maatwerk maatgevend. En de kwalificatie maatwerk is niet alleen van toepassing op de onderzoeksthema’s en vragen. We stemmen alle werkzaamheden af op de aard, de cultuur en ontwikkelingsfase van onze klanten.

Deskundig

Het is ons vak om te kijken naar organisaties, om een onderscheid te maken tussen symptomen en oorzaken. We hebben verstand van zaken als het gaat om de patronen en mechanismen die binnen organisaties aan de orde zijn.

Scroll naar boven