Onboarding in de eerste week

VERWELKOM NIEUWE MEDEWERKERS OP DE JUISTE MANIER!

Begin vandaag nog

Tel. 030 69 13 321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Verbeter de Ervaring van Nieuwe Medewerkers met Onboarding Enquêtes

Werk vanaf dag 1 al aan loyale en gemotiveerde medewerkers

Zodra nieuwe medewerkers aan boord komen, is het cruciaal om hun ervaringen en feedback tijdens hun eerste 90 dagen te begrijpen om hen te helpen zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen in de organisatie.

Waarom Onboarding Enquêtes?

Onboarding is een cruciaal proces voor zowel de nieuwe medewerker als de organisatie. Het helpt nieuwe medewerkers om zich op hun gemak te voelen, de bedrijfscultuur te begrijpen en productief te zijn vanaf dag één.

Uit onderzoek is duidelijk geworden dat een goed onboarding proces de retentie met maar liefst 82% kan verbeteren!

Voordelen van Onboarding Enquêtes

 1. Identificeer Probleemgebieden: Door feedback van nieuwe medewerkers te verzamelen, kun je snel die gebieden identificeren die om verbetering vragen.
 2. Verhoog de Tevredenheid: Door naar de mening van nieuwe medewerkers te vragen en actie te ondernemen op basis van hun feedback, laat je zien dat je hun mening waardeert en werk je actief aan tevredenheid.
 3. Verbeter de Retentie: Tevreden medewerkers die zich thuis voelen zijn meer geneigd om bij de organisatie te blijven. Door het onboarding proces te verbeteren, verhoog je de kans dat nieuwe medewerkers op de lange termijn blijven.

Hoe werkt het?

 1. Meld je aan: We stemmen wat zaken af, we nemen de juiste afdelingsnamen op van jouw organisatie, maken afspraken over AVG etc.
 2. Verzamel Feedback: Nieuwe medewerkers worden uitgenodigd om een paar vragen te beantwoorden na hun eerste week, eerste maand en na drie maanden.
 3. Bekijk en Analyseer de Resultaten: Gebruik onze geavanceerde portal om de feedback te analyseren en waardevolle inzichten te verkrijgen.
Slechts 12% van de door Gallup onderzochte organisaties zegt zelf een goed onboarding proces te hebben.

Begin vandaag nog!

Verbeter de ervaring van nieuwe medewerkers en zorg ervoor dat ze op de juiste manier worden verwelkomd in jouw organisatie. Begin vandaag nog met het gebruik van onze onboarding enquêtes!

Gratis Pilot
Wil je ervaren wat een onboardingvragenlijst jou leert? Doe de gratis Pilot!

Wat ontvang je?

 • Een duidelijke uitleg over de aanpak
 • Informatie over de duur van de gratis Pilot
 • Een overzicht van de vragen die aan bod komen
 • Een duidelijke planning met daarin alle stappen
 • Een prijsoverzicht
 • Eventuele meeropties
Ina G.
Ina G.
1700654781
Ik heb BusinessWise en mijn cp ervaren als professioneel, vakkundig en vooral niet oordelend. Mijn cp heeft ons meegenomen in hoe je oordeelsvrij verdiepende vragen kunt stellen. De technische kant is goed verlopen en de varianten hoe je de rapportages wilt hebben, zijn uitgebreid en op maat. Kortom een prima organisatie om mee samen te werken wanneer je een mederwerkersonderzoek wilt laten plaatsvinden in je organisatie
Helma W.
Helma W.
1684762868
Het medewerkersonderzoek door BusinessWise kenmerkte zich door een duidelijke planning die ook goed nageleefd werd.Daarnaast was de begeleiding door de consultant Eric Fleurbaay, erg prettig. Hij heeft veel tijd en aandacht gestoken in de voorbereiding door met betrokkenen te praten over de organisatie om zo te achterhalen welke vragen er gesteld moesten worden in het onderzoek. Tijdens het gehele proces word je verder ondersteund met voorbeelden etc. voor de communicatie naar de medewerkers. De opgeleverde rapportages waren helder en de terugkomsessie met de medewerkers om de resultaten te bespreken en nader te duiden was erg waardevol. Ik heb veel van de manier van het communiceren op een positieve manier van Eric geleerd en met mij hopelijk de gehele organisatie. Ik kan BusinessWise dan ook zeker aanraden.
Barbara De B.
Barbara De B.
1673875003
Business Wise is een betrouwbare en flexibele partner om mee samen te werken. Eric geeft goede adviezen en reflecteert op de situaties die spelen in het hier en nu. De methodiek om zelf actief aan de slag te gaan met "onderzoeken" spreekt ons erg aan. De back-office oftewel Menno schakelt snel en rapportages zijn duidelijk.
Bram B.
Bram B.
1662100957
Met hulp van BusinessWise heeft Intrakoop een mooie stap voorwaarts kunnen maken in het ontwikkelen van haar organisatiecultuur. Zaken als 'elkaar (durven) aanspreken', 'gedegen afspraken maken met elkaar én opvolgen', etc. stonden op de agenda en daar plukken we tot op de dag van vandaag met elkaar de vruchten van. Uitermate professioneel, maar tevens met veel humor. Eric Fleurbaaij heeft laten zien dat hij óók in online (groep)sessies zijn mannetje staat. Als management team laten wij ons ook graag begeleiden door BusinessWise. Keep up the good work!
Ismail K.
Ismail K.
1662016085
Klantvriendelijke en professionele ondersteuning gekregen bij ons onderzoek. Eric en Menno waren altijd bereikbaar en hebben ons enorm geholpen met hun ondersteuning. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Agnes K.
Agnes K.
1661889167
In een groot medewerkersonderzoek op een hele fijne manier samengewerkt, meedenkend en aansluitend bij de cultuur.
Albert V.
Albert V.
1660906174
BusinessWise heeft ons als bedrijf Twence 4 x uitstekend geholpen met het uitvoeren van een medewerkersonderzoek. Juist het maatwerk, creativiteit en rapportages springen er kwalitatief uit.
Sandra J.
Sandra J.
1660905525
Wij hebben Business Wise ingezet voor een Medewerkersonderzoek voor onze organisaties. De consultant welke onze contactpersoon was is zeer deskundig. In de opvolging van het onderzoek kwam dit tot uiting in een maatwerk aanpak voor de organisatie en professionele begeleiding in het vervolg en gedegen advies. De werkwijze van Business Wise is professioneel, persoonlijk, de planningen werden gehaald en de uitvoering is goed. Deze partij is zeker aan te bevelen om in te zetten voor de organisatie.
Foeke E.
Foeke E.
1652878930
Als bedrijf hebben nu ruim anderhalf jaar ervaring met BusinessWise en ik ben uitermate tevreden over de manier waarop "zij" in alle veiligheid en op een professionele wijze ons de spiegel hebben voorgehouden.
Bahram M.
Bahram M.
1652866772
Eric delivers a custom made approach. What I mostly appreciate is that Eric's approach is based on objectiveness, the individual's/team's wish(es) and is not coloured by anyone's wish in particular a/o the contractor (opdrachtgever).
eric W.
eric W.
1505715046
Geweldig gemotiveerde proffesionals die de hiërarchie van een bedrijf door observatie kan veranderen.
Geert en Ronkje D.
Geert en Ronkje D.
1505647581
Geweldig bedrijf met gepassioneerde professionals, die grote vakkennis koppelen aan een grote drang naar constant innoveren.
Eric S.
Eric S.
1505641757
Een verrassende aanpak van het oude onderzoek naar medewerkerstevredenheid, maar dan echt anders. De medewerkers spelen een belangrijke rol binnen deze methode.Wij van de Werkvloer merken dus dat er nu echt wat gebeurt.
Petrice B.
Petrice B.
1504981443
×
js_loader
Scroll naar boven