PULSE METINGEN

succes creëer je samen

Tel. 030 69 13 321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Wat zijn pulse metingen?

Pulse metingen, ook wel pulse surveys genoemd, zijn ultrakorte vragenlijsten met een heldere focus. Daardoor kunnen ze flexibel en frequent uitgezet kunnen worden. Elke meting richt zich op één of op enkele specifieke onderwerpen. Met als gevolg dat jouw onderzoek binnen vier weken is opgezet, je de resultaten dus snel in handen hebt en daardoor direct aan de slag kan.

Waarom pulse metingen?

 • snel actuele inzichten over alle denkbare thema’s;
 • binnen de gehele organisatie, binnen één of meer Business Units, afdelingen of teams;
 • ook binnen bepaalde functiegroepen of leeftijdscategorieën;
 • of bijvoorbeeld onder alle nieuwe medewerkers.

De voordelen van pulse metingen

 1. Real-time inzichten: Met pulse metingen kan je snel en gemakkelijk de huidige stand van zaken meten en trends identificeren. Je krijgt daardoor directe feedback, waardoor je sneller kan reageren en eventuele problemen kan aanpakken.
 2. Verbeterde betrokkenheid: Door medewerkers een stem te geven en naar hun mening te vragen, worden zij gehoord en gewaardeerd. Daardoor verhoog je de betrokkenheid en loyaliteit.
 3. Identificatie van kansen en knelpunten: Met regelmatige pulse metingen kan je potentiële kansen en knelpunten binnen de organisatie identificeren.
 4. Gerichte verbeteringsmaatregelen: Met gedetailleerde feedback van jouw werknemers kan je gerichte verbeteringsmaatregelen inzetten. Door specifieke problemen aan te pakken en de tevredenheid van jouw medewerkers te vergroten, werk je vervolgens aan een positieve werkomgeving en optimale prestaties.

Wil je meer weten?

We vertellen je graag hoe alles werkt en hoe het eruitziet.

Na een korte demo van 30 minuten ben je helemaal op de hoogte van alle ins en outs!

Pulse metingen

We hebben al kant en klare pulse metingen voor je

Hieronder een greep uit onze kant en klare thematische pulse metingen. Je kan onze formats gebruiken maar ook eventueel zelf vragen toevoegen, weglaten of wijzigen. Zodoende kan je heel snel aan de slag.

 • (Werk) tevredenheid
 • Betrokkenheid en bevlogenheid
 • Leiderschap en management
 • Communicatie en feedback
 • Werk-privé balans
 • Veiligheid en welzijn op het werk
 • Persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Diversiteit en inclusie
 • Trots
 • Samenwerking en teamwork
 • Mijn team
 • Beloning en erkenning
 • Werkdruk en stress
 • Kwaliteit van de werkplek
 • Gezondheid en welzijn
 • Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid
 • Effectiviteit van vergaderingen
 • Klantgerichtheid en klantenservice
 • Doelen en prioriteiten van afdeling / organisatie
 • Integriteit
 • Aanpassingsvermogen en veranderbereidheid

Staat hierboven niet wat je zoekt?

Geen probleem: dan maken een pulse voor jou op maat.

Wil je meer weten?

 • Altijd maatwerk dus altijd passend
 • Sluit daardoor helemaal aan op jullie situatie
 • Heldere en beknopte rapportage
 • Daardoor veel mogelijkheden in de opvolging

We reageren snel. Meestal binnen een dag!

Na jouw offerteverzoek ontvang je alle informatie en prijzen. Zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Ina G.
Ina G.
1700654781
Ik heb BusinessWise en mijn cp ervaren als professioneel, vakkundig en vooral niet oordelend. Mijn cp heeft ons meegenomen in hoe je oordeelsvrij verdiepende vragen kunt stellen. De technische kant is goed verlopen en de varianten hoe je de rapportages wilt hebben, zijn uitgebreid en op maat. Kortom een prima organisatie om mee samen te werken wanneer je een mederwerkersonderzoek wilt laten plaatsvinden in je organisatie
Helma W.
Helma W.
1684762868
Het medewerkersonderzoek door BusinessWise kenmerkte zich door een duidelijke planning die ook goed nageleefd werd.Daarnaast was de begeleiding door de consultant Eric Fleurbaay, erg prettig. Hij heeft veel tijd en aandacht gestoken in de voorbereiding door met betrokkenen te praten over de organisatie om zo te achterhalen welke vragen er gesteld moesten worden in het onderzoek. Tijdens het gehele proces word je verder ondersteund met voorbeelden etc. voor de communicatie naar de medewerkers. De opgeleverde rapportages waren helder en de terugkomsessie met de medewerkers om de resultaten te bespreken en nader te duiden was erg waardevol. Ik heb veel van de manier van het communiceren op een positieve manier van Eric geleerd en met mij hopelijk de gehele organisatie. Ik kan BusinessWise dan ook zeker aanraden.
Barbara De B.
Barbara De B.
1673875003
Business Wise is een betrouwbare en flexibele partner om mee samen te werken. Eric geeft goede adviezen en reflecteert op de situaties die spelen in het hier en nu. De methodiek om zelf actief aan de slag te gaan met "onderzoeken" spreekt ons erg aan. De back-office oftewel Menno schakelt snel en rapportages zijn duidelijk.
Bram B.
Bram B.
1662100957
Met hulp van BusinessWise heeft Intrakoop een mooie stap voorwaarts kunnen maken in het ontwikkelen van haar organisatiecultuur. Zaken als 'elkaar (durven) aanspreken', 'gedegen afspraken maken met elkaar én opvolgen', etc. stonden op de agenda en daar plukken we tot op de dag van vandaag met elkaar de vruchten van. Uitermate professioneel, maar tevens met veel humor. Eric Fleurbaaij heeft laten zien dat hij óók in online (groep)sessies zijn mannetje staat. Als management team laten wij ons ook graag begeleiden door BusinessWise. Keep up the good work!
Ismail K.
Ismail K.
1662016085
Klantvriendelijke en professionele ondersteuning gekregen bij ons onderzoek. Eric en Menno waren altijd bereikbaar en hebben ons enorm geholpen met hun ondersteuning. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Agnes K.
Agnes K.
1661889167
In een groot medewerkersonderzoek op een hele fijne manier samengewerkt, meedenkend en aansluitend bij de cultuur.
Albert V.
Albert V.
1660906174
BusinessWise heeft ons als bedrijf Twence 4 x uitstekend geholpen met het uitvoeren van een medewerkersonderzoek. Juist het maatwerk, creativiteit en rapportages springen er kwalitatief uit.
Sandra J.
Sandra J.
1660905525
Wij hebben Business Wise ingezet voor een Medewerkersonderzoek voor onze organisaties. De consultant welke onze contactpersoon was is zeer deskundig. In de opvolging van het onderzoek kwam dit tot uiting in een maatwerk aanpak voor de organisatie en professionele begeleiding in het vervolg en gedegen advies. De werkwijze van Business Wise is professioneel, persoonlijk, de planningen werden gehaald en de uitvoering is goed. Deze partij is zeker aan te bevelen om in te zetten voor de organisatie.
Foeke E.
Foeke E.
1652878930
Als bedrijf hebben nu ruim anderhalf jaar ervaring met BusinessWise en ik ben uitermate tevreden over de manier waarop "zij" in alle veiligheid en op een professionele wijze ons de spiegel hebben voorgehouden.
Bahram M.
Bahram M.
1652866772
Eric delivers a custom made approach. What I mostly appreciate is that Eric's approach is based on objectiveness, the individual's/team's wish(es) and is not coloured by anyone's wish in particular a/o the contractor (opdrachtgever).
eric W.
eric W.
1505715046
Geweldig gemotiveerde proffesionals die de hiërarchie van een bedrijf door observatie kan veranderen.
Geert en Ronkje D.
Geert en Ronkje D.
1505647581
Geweldig bedrijf met gepassioneerde professionals, die grote vakkennis koppelen aan een grote drang naar constant innoveren.
Eric S.
Eric S.
1505641757
Een verrassende aanpak van het oude onderzoek naar medewerkerstevredenheid, maar dan echt anders. De medewerkers spelen een belangrijke rol binnen deze methode.Wij van de Werkvloer merken dus dat er nu echt wat gebeurt.
Petrice B.
Petrice B.
1504981443
×
js_loader
Scroll naar boven