MAATWERK MEDEWERKERSTEVREDENHEIDSONDERZOEK

succes creëer je samen

Tel. 030 691 3321

Een betere organisatie door te luisteren naar je medewerkers

WE ZIJN ERVAREN VRAGENSTELLERS, DIALOOGMAKERS, VERBINDERS EN IN-GANG-ZETTERS

Maatwerk medewerkerstevredenheidsonderzoek: succes creëer je samen

Wil jij weten wat er speelt in jouw organisatie? Zoek je een maatwerk medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) dat betrouwbare inzichten geeft in wat er goed gaat en wat beter kan?

En wil jij dat jouw medewerkers (nog) beter kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie?

Ons 100% maatwerk medewerkerstevredenheidsonderzoek helpt je daarbij.

Bekijk ook varianten van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek:

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Lange termijneffecten

Lees hier over de lange termijn effecten die behaald kunnen worden als je op een goede manier naar je medewerkers luistert en daarvan leert.

Informatie aanvragen over ons maatwerk medewerkerstevredenheidsonderzoek?

Zoek je informatie of wil je een offerte ontvangen? We reageren meestal dezelfde dag nog!

We kijken verder dan alleen de cijfers

We kijken bij maatwerk medewerkerstevredenheidsonderzoek verder dan alleen rapportcijfers. Wij gaan op zoek naar wat er werkelijk speelt in jouw organisatie. Naar wat medewerkers nodig hebben om klanten of cliënten succesvoller te helpen.

Daar waar het traditionele medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) focust op wat er fout gaat, halen wij ook boven water wat er wel goed gaat, waar medewerkers trots op zijn en waar ‘energie’ zit.

Meer weten over ons maatwerk medewerkerstevredenheidsonderzoek?

  • Een duidelijke uitleg over onze aanpak
  • Een uitgebreid overzicht van mogelijke thema’s
  • Een duidelijke planning met daarin alle stappen
  • Aandachtspunten voor betrouwbaar onderzoek
  • Extra onderzoeksopties
  • Mogelijkheden om medewerkers te activeren
  • Alle prijzen

Maatwerk medewerkerstevredenheidsonderzoek dat medewerkers activeert

Het levert enorm veel op als medewerkers én leidinggevenden in jouw organisatie geactiveerd worden om te ontdekken wat zij zelf bijdragen aan wat er goed gaat of misschien niet helemaal lekker loopt.

Om vervolgens samen in de opvolging aan successen te werken.

Een activerende opvolging

“Binnen een aantal weken waren de eerste resultaten zichtbaar, en als een olievlek zijn we nu ons gedrag aan het veranderen. Opvallend was dat de grote groep deelnemers zelf het eigenaarschap hiervoor voelde en niet zat te wachten op een interventie vanuit het MT.” 

Ruud Plu
Directeur / Bestuurder Intrakoop

Ja, ik wil ook werken aan succes!

Bram B.
Bram B.
06:42 02 Sep 22
Met hulp van BusinessWise heeft Intrakoop een mooie stap voorwaarts kunnen maken in het ontwikkelen van haar organisatiecultuur. Zaken als 'elkaar (durven) aanspreken', 'gedegen afspraken maken met elkaar én opvolgen', etc. stonden op de agenda en daar plukken we tot op de dag van vandaag met elkaar de vruchten van. Uitermate professioneel, maar tevens met veel humor. Eric Fleurbaaij heeft laten zien dat hij óók in online (groep)sessies zijn mannetje staat. Als management team laten wij ons ook graag begeleiden door BusinessWise. Keep up the good work!
Ismail K.
Ismail K.
07:08 01 Sep 22
Klantvriendelijke en professionele ondersteuning gekregen bij ons onderzoek. Eric en Menno waren altijd bereikbaar en hebben ons enorm geholpen met hun ondersteuning. Ik kan ze zeker aanbevelen!
Agnes K.
Agnes K.
19:52 30 Aug 22
In een groot medewerkersonderzoek op een hele fijne manier samengewerkt, meedenkend en aansluitend bij de cultuur.
Albert V.
Albert V.
10:49 19 Aug 22
BusinessWise heeft ons als bedrijf Twence 4 x uitstekend geholpen met het uitvoeren van een medewerkersonderzoek. Juist het maatwerk, creativiteit en rapportages springen er kwalitatief uit.
Sandra J.
Sandra J.
10:38 19 Aug 22
Wij hebben Business Wise ingezet voor een Medewerkersonderzoek voor onze organisaties. De consultant welke onze contactpersoon was is zeer deskundig. In de opvolging van het onderzoek kwam dit tot uiting in een maatwerk aanpak voor de organisatie en professionele begeleiding in het vervolg en gedegen advies. De werkwijze van Business Wise is professioneel, persoonlijk, de planningen werden gehaald en de uitvoering is goed. Deze partij is zeker aan te bevelen om in te zetten voor de organisatie.
Foeke E.
Foeke E.
13:02 18 May 22
Als bedrijf hebben nu ruim anderhalf jaar ervaring met BusinessWise en ik ben uitermate tevreden over de manier waarop "zij" in alle veiligheid en op een professionele wijze ons de spiegel hebben voorgehouden.
Bahram M.
Bahram M.
09:39 18 May 22
Eric delivers a custom made approach. What I mostly appreciate is that Eric's approach is based on objectiveness, the individual's/team's wish(es) and is not coloured by anyone's wish in particular a/o the contractor (opdrachtgever).
eric W.
eric W.
06:10 18 Sep 17
Geweldig gemotiveerde proffesionals die de hiërarchie van een bedrijf door observatie kan veranderen.
Geert en Ronkje D.
Geert en Ronkje D.
11:26 17 Sep 17
Geweldig bedrijf met gepassioneerde professionals, die grote vakkennis koppelen aan een grote drang naar constant innoveren.
Eric S.
Eric S.
09:49 17 Sep 17
Een verrassende aanpak van het oude onderzoek naar medewerkerstevredenheid, maar dan echt anders. De medewerkers spelen een belangrijke rol binnen deze methode.Wij van de Werkvloer merken dus dat er nu echt wat gebeurt.
Petrice B.
Petrice B.
18:24 09 Sep 17
×
js_loader
Scroll naar top