Video interview: Finext

Finext bestaat 12 jaar en is in de afgelopen jaren gegroeid naar zo’n 150 professionals. Primair richt Finext zich op onderwerpen ‘waar de CFO van wakker ligt’.

De professionals werken momenteel in 7 teams en elk team bestaat uit 5 tot 15 specialisten die rond een bepaald onderwerp, thema of branche georganiseerd zijn. Zo zijn er onder andere teams actief op het gebied van Financial Services, Risk management, Performance management en Projectbeheersing.

Buiten deze 7 teams van Finext, bestaan er nog 6 andere bedrijven die onderling en met Finext verbonden zijn. Deze bedrijven delen de zogeheten Qwinc waarden. Denk hierbij aan ondernemerschap, onderling vertrouwen, geen regels of politiek, delen van kennis en ervaring. De verbondenheid via deze waarden is kenmerkend. Finext gelooft er niet in dat je een organisatie kunt beheersen en controleren door structuren en regels op te stellen.

UPDATE 19 november 2013: Finext is verkozen tot ‘Slimste bedrijf van Nederland’ 

Als je droom je werk is

Nerissa vertelt in de video hieronder over de vanzelfsprekende gezamenlijkheid binnen Finext. Die gezamenlijkheid komt ook tot uitdrukking in het feit dat Finext het eigendom is van alle Finexters. En dat zorgt er, aldus Nerissa, voor dat iedereen er iets heel moois van maakt.

Je ontwikkeling gaat hier zó snel

Helen is nu iets meer dan 2 maanden werkzaam bij Finext en leert veel en in een hoog tempo. In het video fragment hieronder vertelt zij over haar ervaringen tot nu toe.

Over ideeën die níet in de kiem gesmoord worden

Paul werkt twee jaar bij Finext en is actief binnen de communicatie- en media branche. Hieronder vertelt hij over de vanzelfsprekendheid van Finexters om zelf nieuwe ideeën te ontwikkelen en op te volgen.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over Finext ga dan naar www.finext.nl.

Scroll naar boven